Elromlott a fék?

Beülsz az autóba, beállítod az ülést, megigazítod a visszapillantó tükröt, mert első a biztonság, látni és láttatni. Emiatt a fényszórók ellenőrzése is eszedbe jut, de már semmi kedved kiszállni az autóból. Tegnap még jó volt, ma is biztos működik.

Gyorsan indulsz, mert már késében vagy, főleg ha a körúton megint dugóba kerülsz, mint tegnap a lezárások miatt.

Az autó kellemesen duruzsolva mondja a magáét, torlódás nincs, jó ütemben lehet haladni.

Ám hirtelen eléd vág egy autó, beletaposol a fékbe, de nem tudod tövig nyomni a pedált!

Mi történt?

Utolsó pillanatban mégis meg tudsz állni, nem történik baleset, ám ezt csak egy hajszál híján tudtad elkerülni.

Félreállsz, már csak azért is, hogy újra levegőhöz juss, de az biztos, hogy rossz fékkel nem tudsz tovább menni.

Kicsit már megnyugodva, körbenézel a fékpedál környékén is, és elképedve látod, hogy minden baj okozója az autó gumiszőnyege!

Pontosabban a pedál alá csúszott és ott meggyűrődött gumiszőnyeg  ami miatt nem tudtál megfelelően fékezni.

Világossá válik számodra, hogy miért kellett volna méretpontos gumiszőnyeget vásárolnod. Tovább “Elromlott a fék?”

Fontosak-e a személyes találkozók?

A jelenlegi helyzet tükrében felmerül a kérdés, hogy a reklámügynökség Budapesten és a reklámügynökség Debrecenben munkatársai számára fontosak-e az időközönként megtartott személyes csapat meetingek? A vezetők dönthetnek úgy, hogy bizonytalan ideig ezen találkozó megtartását felfüggesztik. Remélhetőleg hamar elvonul és lecseng a jelenleg világszerte tomboló vírus és újra visszaáll a rend, a mindennapi élet pedig a megszokott ütemben halad tovább. Tovább “Fontosak-e a személyes találkozók?”

Modern és strapabíró bevásárló táska

Vannak olyan kötelezettségek, amiket mindennap el kell látni. A modern bevásárló táska hozzájárul, hogy a vásárlás ne legyen unalmas. Régen a háziasszonyoknak általában egy vagy két szakadhatatlan szatyruk volt, amiket kopásig használtak. Ezeket az anyagokat próbálja néhány cég imitálni, főleg, hogy a divat néhány évtizedenként mindig megismétlődik. A curver.hu oldalon többféle táska közül választhatunk. Ezek olyan dekoratív kiegészítők, amelyek strapabíróak, ugyanakkor jól néznek ki. Tovább “Modern és strapabíró bevásárló táska”

Ernyős babakocsi a könnyebb hétköznapokért

A babakocsik különböző modelljeivel és márkáival találkozhatunk a piacokon, a bő termékkínálat közül pontosan olyan nehéz a választás, mint a családi autó vásárlás esetében. A különböző modellek közül a leginkább használt az ernyőkocsi. Természetesen ennek a típusú babakocsinak is megvannak az előnyei és hátrányai. Azért tartják a legtöbbet használt babakocsinak az ernyőkocsit, mert a kifejezetten könnyű és kicsi modellek tartoznak a kategóriába. Az ernyős babakocsi alkalmas rövidebb utakra, utazásokhoz, és könnyen használhatóak forgalmas helyeken. A súlyukat tekintve 4 és 7 kg között szerepelnek, éppen ezért nagyon egyszerű a használata, könnyű hordozni és tárolni, mivel egészen kicsi helyre összecsukható. Az ernyős babakocsi legnagyobb hátránya, hogy nem használható egészen újszülött kortól, legfeljebb a baba hat hónapos kor után, amikor már önállóan tud ülni. Tovább “Ernyős babakocsi a könnyebb hétköznapokért”

A hyaluron szérum hamar felszívódik

A nők roppant érzékenyek a korukra, ezért megpróbálnak mindenféle készítményt használni, hogy lehetőleg minél később jelenjenek meg a ráncok. Szerencsére, erre több megoldás is létezik, mint mondjuk a hyaluron szérum, ami sikeresen feszesíti az arcbőrt, ráadásul még hidratálja is azt. A lényeg, hogy olyan helyről vásároljon, amelyik megbízható, ezért mindenképpen tartsa szem előtt azt is, hogy természetes összetevőkből álljon a termék! Az említett produktum gondoskodik arról, hogy lehetőleg minél feszesebb maradjon az arcbőr. Mindemellett a hyaluron szérum krémes érzetet fog adni, valamint biztosítja a friss és üde arcbőrt. Szerencsére rögtön felszívódik, ezért nem kell ügyeljen arra, hogy semmi ne érjen az arcához. Egészen pontosan itt szérumról van szó, nem pedig krémről. Általában ezt sokkal jobban kedvelik a gyorsabb felszívódása miatt, valamint azért is, mert hatékonyabban hidratál. A hyaluron szérum leginkább arcra, nyakra és dekoltázsra ajánlott, amit majd eredményesen feltölt. Mindezt ráadásul úgy teszi, hogy nem hagy maga után zsíros hatást. Tovább “A hyaluron szérum hamar felszívódik”

A fejlesztő játékok fontos tulajdonságai

Amikor játékszereket vásárolnak az online áruházakban, minden modern szülő felteszi a kérdést, hogy mindenekelőtt miért is van erre szüksége a gyermekemnek? Mit fognak tanítani neki a fejlesztő játékok? Milyen viselkedési modellt fognak belőle kiváltani? Hosszú ideig érdeklik majd a kicsit vagy szinte azonnal közömbös lesz irántuk? Hogyan válasszunk minőségi gyerekjátékokat? Mindezekre és még sok más kérdésre válaszokat találhat, ha elolvassa a fairplaytrade.hu szülőknek szóló hasznos cikkeit a gyermekekről, a nevelésükről, az intelligencia fejlesztéséről és a fejlesztő játékokkal kapcsolatos egyéb fontos tudnivalókról. Tovább “A fejlesztő játékok fontos tulajdonságai”

Mit tud a Kludi csaptelep?

Nyilván rengeteg emberben megfogalmazódik egy rutinkérdés, amikor bemennek egy csapokat árusító boltba, ez pedig a termékek különbözőségére vonatkozik. Ránézésre, például a Kludi csaptelep is tökéletesen ugyanolyan, mint a többi, de ezt elmondhatnánk bármelyik márkáról. Felmerül tehát a dilemma, hogy mi a különbözteti meg az egyik csapot a másiktól? Mitől jobb az egyik, mint a másik? Mennyivel tud valamelyik kevesebbet vagy többet? Hiszen ha megnézzük az árakat, hatalmas különbségek vannak, legalábbis némelyik esetben. Tovább “Mit tud a Kludi csaptelep?”

A kandalló piszkavas szett jó szolgálatot tesz

Sok kandallót még csak tervezgető, vágyakozó jövendőbeli tulajdonos nem is tudja előre tételesen, milyen kiegészítőkre lesz szüksége ahhoz, hogy zökkenőmentesen, élvezhetően működtetni tudja ezt a remek építményt. Talán sokaknak még mindig az újdonság erejével hat, hogy szükséges lesz a kandalló piszkavas szett is ahhoz, hogy tisztán lehessen tartani ezt az alkalmatosságot, illetve a lehető legjobban égjen a tűz a későbbiekben. Nem csupán ahhoz kell ez a szett, hogy a benne található lapát segítségével kitisztítsuk, de időnként meg kell igazítani a tüzet, pontosabban a fát vagy az égést biztosító alapanyagokat és ehhez elkerülhetetlen a kandalló piszkavas szett alkalmazása. A szetteknek a legkülönbözőbb formája létezik, van 2, 3 és természetesen több darabból álló változhat. A leggyakoribb talán a háromrészes, színét tekintve pedig fekete. A kandalló piszkavas szett használata minden esetben elkerülhetetlen, hiszen kifejezetten a kandalló tulajdonosoknak lett kitalálva, kifejlesztve. Tovább “A kandalló piszkavas szett jó szolgálatot tesz”

Az ezüst karperec tisztítása egyszerű

Néhány évtizede az arany számított az egyik legkedveltebb nemesfémnek. Mára a sárga színt kitúrta a szürke, így lett keresett a fehérarany és az ezüst karperec, nyakkendőcsipesz, medálok, fülbevaló, meg még sok más ékszer. A karkötők egyre több emberen köszönnek vissza, férfiak és nők is hordják. Van közöttük egészen finom, alig látható láncsor, ami méltó eleganciával látja el a viselőjét. A férfiak körében a vastagabb darabok terjedtek el és általában ugyanakkora láncszemekből állnak. Tovább “Az ezüst karperec tisztítása egyszerű”

A textil nagykereskedés kedvezményes árakat kínál

A varrás, mint hobbi, remekül megállja a helyét. Persze az még jobb, ha egy teljes karriert fel tud építeni, mert az azt jelentené, hogy igazán tehetséges a szabásban és az öltözékek létrehozásában. Már csak valamelyik textil nagykereskedés elérhetőségét kell felkutassa, hogy képes legyen felvenni a kapcsolatot a munkatársakkal. Ezáltal mindig lesz az otthonában vagy a műhelyében textil, amivel dolgozhat, tehát sohasem fog fennakadni azon, hogy nem tudna dolgozni. Érdemes olyan textil nagykereskedéssel dolgozni, amelyik időben kiszállítja a termékeket, így még csak késni sem fog a ruhák elkészítésével. Természetesen a legtöbb esetben lehetőség van arra, hogy személyesen is megtekintse a kínálatot. Ez alapján megállapíthatja, hogy milyen minőségű termékeket forgalmaznak, milyen a tapintása, valamint a színe. Például a Szakatex textil nagykereskedés hatalmas raktárban várja az érdeklődőket. Tovább “A textil nagykereskedés kedvezményes árakat kínál”