A Flavin termékek lassítják az öregedést

flavin termékek

Gyümölcsökből nyert koncentrátumok, amelyek hatásosan erősítik az immunrendszert. Ilyenek a Flavin termékek, amelyek biztonságot nyújtanak az emberi testnek. Természetes összetevőkből állnak, olyan naturális vegyületekkel, mint például az antioxidánsok, amelyek védelmezik belülről a szervezetet, mert meggátolják a káros sejtek letelepedését. A Flavin termékek a visszajelzések és a tapasztalatok alapján is kitűnőek, nemcsak immunerősítők, hanem kihatnak különböző testrészeinkre és támogatják azoknak a szabályos működését.

Ezek a készítmények 7 féle gyümölcsöt tartalmaznak, a kékszőlőt, a feketeszedret, a meggyet, a fekete és piros ribizlit, a bodzát és a szilvát. Ezek tele vannak mindenféle vitaminnal, antioxidánsokkal, polifenolokkal és közös erővel dolgoznak a negatív hatások ellen. A Flavin termékek bármelyike ajánlott, ha valaki sűrűn beteges, gyenge az immunrendszere és nemcsak télen alkalmazható, hanem bármikor, hogy megelőzhessünk a komolyabb dolgokat vagy például az influenza gyengébb lefolyású legyen.

A polifenolok hatása gyulladáscsökkentő és szíverősítő

Statisztikailag igazolt tény, hogy az emberek nagy része nem eszik elég gyümölcsöt, zöldséget és ezzel kizárja a fontos vitaminokat a szervezetéből. Az előbb említett növények pozitív befolyásai semmivel sem pótolhatóak, mivel bennük természetesen megvannak a polifenolok hatásai a test egészére. Ez a vegyület biztosítja a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitelt, csökkenti a koleszterinszintet és javítja az emésztést. Mivel antioxidáns, ezért meggátolja a káros sejtek letelepedését és csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának esélyét.

A polifenolok hatásai sokrétűek, minél többet fogyasztunk belőlük, annál inkább biztos, hogy elkerül minket a rák, de még a légzőszervi gondok is. Amint említettük, megtalálhatóak a növényekben, de ha olyat akarunk venni, aminek a szedése mellett magas védelmet élvezhetünk, akkor alkalmazzunk immunerősítőt, olyat, amiben a polifenolok hatásai egyengetik az egészségünket és nem kell aggódnunk, mert a komolyabb betegségek ereje is erősen csökkenni fog.

Vélemény, hozzászólás?