5.1 erősítő elegáns kivitelben

erősítő

A termékkínálat igencsak széles és sok a paraméter, ezért a választás nem minden esetben egyszerű. Az 5.1 erősítő árak remekül tükrözik az elvárható minőségi szintet. Általánosságban elmondható, hogy minden típus rendelkezik modern dekóderrel. Az internetelérésnek köszönhetően vezérelhető okostelefonról is. Vásárolható automata beállítással rendelkező készülék, így Önnek a konfigurációval semmilyen gondja nem lesz. Érzékeli a hangfalak méretét, távolságát és az egyéb paramétereket. A legtöbb variációban benne van a szobakorrekció funkció is. Ez egy speciális equalizert használ ahhoz, hogy javítsa a hangok helyiség által keltett torzítását.

Az 5.1 erősítő ezen programját hamar le lehet futtatni és ha nem tetszik az eredmény, akkor egyszerűen ki kell kapcsolni az equalizert. Amennyiben házimozi rendszer kiépítésén gondolkodik, akkor erről a termékről ne feledkezzen meg! Esztétikus megjelenésével az 5.1 erősítő egyáltalán nem rontja el a szoba összképét. A gyártók törekednek arra, hogy minőségi eszközök kerüljenek a termékpalettára.

A hangfalállvány rendkívül stabil

A kiegészítő a hangszórók padlóhoz vagy asztalhoz való rögzítésére szolgál. A hangfalállvány elnyeli a zavaró rezgéseket, ezáltal növeli a zenehallgatás élményét. Köztudott, hogy a hangsugárzó szebben szól, ha megkapja a megfelelő alátámasztást. A csillapítás mellett, fontos az irányíthatóság is, ezért a gyártók a termékek kivitelezése során erre szintén nagy hangsúlyt fektetnek. A minőségi kellék kissé dönthető, így mindig a kellő irányba állítható be a sugárzó.

Néhány típushoz rövid és hosszú távtartókat is biztosítanak. A hangfalállvány ezek segítségével könnyedén megemelhető. A rudak anyaga általában fém. Az alsó elemek vastag gumiból készülnek, ami garantálja a jó tapadást. A terhelhetőség modellenként változik. Létezik olyan variáció is, ami elbír akár 140 kg-ot. Az internetes oldalakon szemügyre veheti a felhozatalt és megrendelheti a kellő változatot. A hangfalállvány számos esetben kedvezményes feltételek mellett szerezhető be. Az akciókat kihasználva nagyobb összeget takaríthat meg.

Vélemény, hozzászólás?