Felveszi a telefon formáját az iPhone 6S tok

iphone 6s tok

Gyönyörű okostelefonokat dobnak a piacra manapság a gyártók. Az iPhone 6S tok megőrzi az eszköz esztétikus külsőjét és biztonságot nyújt annak. Vannak tokok, amelyek kifejezetten a hátlapot és a telefon széleit védik, emellé javasolt a fólia használata a képernyőre. Amikor felhelyezi a tokot, a készülék mérete és súlya egyáltalán nem fog változni. Nagyon kényelmes lesz a használata, mert az iPhone 6S tok nem csúszik és kellemes a tapintása.

Sokkal könnyebb lesz egy kézzel fogni a telefont és úgy használni, mert pont bele fog illeszkedni a tenyérbe. Amennyiben a tok rugalmas szilikonból készült, úgy az teljesen felveszi az eszköz formáját és tökéletes védelmet nyújt. A kihajtható változat pedig egyszerre védi a hátlapot és a kijelzőt, valamint nyugodtan használhatja a csatlakozókat. Az iPhone 6S tok semmiben sem fogja gátolni, sőt, csak az előnyére lesz. Némelyik kihajtható változaton ugyanis van apró zseb, ahová kártyákat lehet behelyezni, mint mondjuk a bankkártyát vagy a személyi igazolványt.

Jól jöhet az USB C gyorstöltő kábel

Kevesen tudják, de nemcsak töltővel lehet tölteni az okostelefonokat. Az USB C gyorstöltő kábel remek döntés töltéshez és adatátvitelhez egyaránt. Amennyiben szüksége van sokszor az adatok átvitelére laptopra vagy számítógépre, akkor mindenképpen jól jön az említett kábel. Mivel type C-ről van szó, úgy ez csak az Android telefonokhoz csatlakoztatható, illetve az USB bemenetelen keresztül a számítógépekbe. Az USB C gyorstöltő kábel sajnos iOS operációs rendszerrel rendelkező telefonokhoz nem fog passzolni.

Ebben az esetben más típusú kábelre van szükség. Érdemes megtekinteni, hogy az adott kábel milyen minőségű, valamint mekkora teljesítménnyel bír. Nincs is annál jobb, mint amikor a lehető legrövidebb idő alatt töltődik fel az akkumulátor és máris élvezheti a készüléket. Az USB C gyorstöltő kábel bármikor megtekinthető az interneten. Látogasson el a Bluedigital honlapjára, ahol összehasonlíthatja a termékeket, az árakat és pár kattintással leadhatja a rendelését!