A káposzta betakarító gépek több ember munkáját végzik

káposzta betakarító

A mezőgazdasági szektorban tapasztalható munkaerőhiány jól megfigyelhető és a termelőknek sokszor a földben kell hagyniuk a termést, mert nincs munkaerő a betakarításhoz. Ez nagy költséget jelent a gazdáknak és hatalmas élelmiszerpazarlás is. A káposzta betakarító gépek könnyen véget vethetnek ennek az áldatlan állapotnak. Cégünk nagy hangsúlyt fektet az automatizálásra és a kézi munka mechanikus alternatíváira, ezért számos olyan megoldással rendelkezik, amelyek segítségével a termelők minimális munkaerővel takaríthatják be a termést és csökkenthetik ezt a pazarlást.

A káposzta betakarító gépek különlegessége, hogy a gyökereket a talajszint felett vágják le, ami drámaian csökkenti a rothadáshoz vezető szennyeződések kockázatát. A termelők szeretik ezt a káposzta betakarító gépeket, mivel teljesen biztonságossá teszik a hosszú távú tárolást és lehetővé a munkaerő megtakarítást. Betakarítás után a káposztákat a csomagolóba lehet vinni, ahol szükség esetén további vágást végeznek, majd rövid vagy hosszú távú tárolásra kerülnek.

Kíméletesek az áruhoz a zöldségmosó gépek

A tisztítás a legfontosabb az áruk esetében. Ugyanez vonatkozik a mezőgazdasági termékekre is. A modern társadalomban az emberek túlzottan elfoglaltak és a munkaerő egyre drágább. Emiatt a zöldségmosó gépek egyre nagyobb figyelmet kapnak. Hogyan válasszuk ki a megfelelő berendezést, ha összezavar minket, hogy olyan sokféle van belőlük a piacon? Fontos, hogy milyen kultúrákat szeretnénk megmosni.

A zöldségmosó gépek sokfélék és más-más berendezést kell választani mindenhez. A zöldségek lehetnek gyökeresek, levelesek vagy nagyon kemények, mint például a burgonya, a retek és a sárgarépa. Ez utóbbiak általában földdel együtt kerülnek betakarításra, ezért nem könnyen sérülnek meg a mosás és tisztítás során. Az esetükben tehát a kefés zöldségmosó gépek lesznek alkalmasabbak. A levélzöldségek viszont könnyen megsérülnek a tisztítás során, ezért hozzájuk a buborékos mosógépek lesznek megfelelőek. Vannak azonban olyanok is, amelyek egyszerre többféle gyümölcs és zöldség tisztítását is elvégzik.

Vélemény, hozzászólás?