A szakértelemmel elvégzett gázszerelés minden esetben biztonságos

gázszerelés

A Fűtésrevital vállalat kifejezetten a földgázzal működő rendszerek, berendezések karbantartásával és egyéb munkákkal foglalkozik. Regisztrált szakik helyszínre érkezésével történik Budapesten és környékén a gázszerelés, a legrövidebb határidővel. Sürgős meghibásodás esetén igényelhető a hétvégi és ünnepi gázszerelés szervizügyelet is. A nap bármelyik órájában elérhető szolgáltatást csak a fővárosban végez a cég, a fűtésszezon ideje alatt.

Az igényelhető munkálatokba beletartozik a gázkazán csere, a gázterv készítése és a kivitelezés, gázkészülék javítás, nyomáspróba tömörségi vizsgálat, hőcserélő savazás és vízkőtelenítés, a rendszer átmosása, a dugulások elhárítása, de a műszaki felülvizsgálat is. Mindez a gázszerelő tevékenységre vonatkozó mindenkori törvény és a hatályban lévő jogszabályok betartása mellett kerül elvégzésre, ugyanis a megrendelő vagyoni és személyi biztonsága szerepel előtérben. A gázszerelés perifériájába tartozó tevékenységek, mint a fűtés- és a villanyszerelés is a cég feladatkörébe tartozik.

A fűtési rendszer átmosása ár kialakulása több tényezőtől függ

Még a leginkább korszerű központi fűtési rendszereknél is időnként óhatatlanul előfordul a lerakódások következtében meghibásodás, ilyen esetekben nem működik mindegyik hőleadó vagy csak foltokban melegít, levegős a fűtővíz, esetleg túl hangos a kazán. A fűtési rendszer átmosása ár tekintetében megtérülő befektetés, mivel az elvégzését követően jelentős mértékben javul a hőleadás, valamint nem fog a leülepedett fűtési iszap, vízkő vagy egyéb szennyeződés nagyobb kárt tenni a hálózatban vagy annak valamelyik elemében.

A fűtési rendszer átmosása ár magassága leginkább az adott fűtési rendszer nagyságától függ, néhány radiátor és a vezetékek kitakarítása sokkal kevesebbe kerül, mint például egy irodaház összetett, többzónás hálózatáé. Továbbá, a végleges fűtési rendszer átmosás ár kialakulására az alkalmazott mosási eljárás típusa is jelentős mértékben hatással van, különféle ára van az impulzusos, levegőt alkalmazó módszernek és a tisztítószeres, vagyis az oldó hatású vegyszert használó mosásnak.