Elragadó a Rieker cipő női verziója

rieker cipő női

Az általános nézettel ellentétben, miszerint a nők lábbeli választásakor elsősorban a designt tartják elsőszámú szempontnak, az igazság az, hogy a kényelmes viselet is számít. Ezért kimondottan népszerű a Rieker cipő női változata, aminél már az első használat során észrevehető, hogy semmilyen más lábbelihez nem hasonlítható. Viselője úgy érezheti, mintha semmit nem hordana a lábán. Nagyon fontos a komfortos jelleg, hiszen ebben a rohanó világban gyakran csak este érünk haza, akkor tudjuk a cipőt papucsra cserélni.

A Rieker cipő női variánsainak sokasága fedezhető fel a cipoker.hu webshop gazdag kínálatában, ezért itt célszerű szétnéznie. Őszi és nyári szezonra egyaránt megtalálhatóak lábbelik ettől a gyártótól. Elfogadhatóak az árak is, sőt, egyes modelleket akár 30% árkedvezménnyel szerezhetünk be, az eredeti összeghez viszonyítva. Rendkívül kényelmes, antistressz jellegű minden Rieker cipő női modellje, szokatlanul rugalmas és hajlékony talppal vannak ellátva. Ebben soha nem fájdul meg a lábunk.

A férfi sportos félcipő az urak kedvence!

A férfiak egyszerűen nem bírják elviselni a kényelmetlen lábbelit, ezért már a választáskor a kiszemelt darab komfortszintjét tekintik alapnak. Szerencsére, vannak nagyon praktikus férfi sportos félcipő típusok, amelyek első pillantásra elnyerik az urak tetszését. Ezek a lábbelik kombinált anyagú felsőrésszel vannak gyártva, a fehér oldalú, vastag talp is az egyik jellemzőjük. A webshop termékpalettája férfi sportos félcipő modellek tömkelegével van tele, amelyek számtalan színben vásárolhatóak meg, fehérben, feketében, barnában, szürkében, pirosban stb.

Kifejezetten jól néz ki a kínálatban lévő KangaROOS 79175 6008 sportos, belebújós férficipő, amit most akciós áron, vagyis 33% olcsóbban vehetünk meg. A gyártók memóriahabos talpbetéttel látták el, ami egy forradalmi újdonság, hiszen a viszko-elasztikus anyag a támasztóelv továbbfejlesztett felhasználásán alapul. Ennek köszönhetően, ezen férfi sportos félcipő betétje tökéletesen alkalmazkodik a láb nyomászónáihoz. Ezek mellett modern, divatos stílusú.

Vélemény, hozzászólás?