A barátcserje hatásai a szervezetre

A nők rengeteg problémával kell szembenézzenek. Ha szellemileg nem lennének eléggé megterhelőek a hétköznapok, úgy fizikailag a PMS tünetei nehezítik az életet. Ez a premenstruációs szindrómának a rövidítése, amire az utóbbi időben a barátcserje jelenti az egyik hatékony megoldást. Ez a termék krém formájában kapható, ugyanis jobbnak tartották ezt a kivitelezést, mint a kapszulát. Pontosabban azért, mert a felszívódás útján nagyobb hatást képes kifejteni. Arról nem is beszélve, hogy a barátcserje gyorsabban jut el azokhoz a szervekhez, amelyeknek szükségük van az összetevőkre. Figyelembe kell venni, hogy ezt a készítményt étrend-kiegészítőként javasolják, nem pedig orvosságként.

Szükséges megemlíteni a PMS tüneteit, ami a menstruáció előtt már 2 héttel elkezdődhet, illetve utána is tarthat 1 hetet. Bizony, ez elég kényes időszak, hiszen ilyenkor feszül a mell, az arcbőr pattanásos lesz, valamint rengeteg szellemi megpróbáltatással jár. Amennyiben Ön is ebben szenved, vegye igénybe a barátcserje terméket, ami képes javítani a koncentrációs képességet, a hangulatingadozást és minden egyéb szellemi gondot. A készítmény lényege, hogy az agyalapi mirigyre hat pozitívan.

Konkrétan ez nevezhető a kulcsfontosságú szervnek, ami befolyásolja a hormonok kiválasztásának az irányát. Kevesen tudják, de ez a petefészek működésére is kihat. Tehát a barátcserje a kellemetlen menstruációs tüneteket képes enyhíteni úgy, hogy krém formájában jut a véráramba, ami az adott szervhez szállítja. Persze az egyénnek más problémái is adódhatnak a nőgyógyászat terén. Rengeteg készítmény tartalmaz jamgyökér progeszteron összetevőket, hogy kiegyensúlyozzák az ösztrogén dominanciát. Bizony, ez is kellemetlen tünetekkel járhat, amelyek hasonlóak a PMS-hez. Itt is jelen van a rossz közérzet, a hangulatingadozás, azonban még súlygyarapodással is járhat. A jamgyökér progeszteron megtalálható a ciklusbarát termékekben. Ez szintén kapható krém formájában és elég, ha csupán a karjára elken egy kevés adagot. Igazán eredményesnek mutatkozik a hatása a felborult ciklusoknál, ahol későn szokott megjönni és eltérő a vérzésnek a mennyisége. A jamgyökér progeszteron kombináció egyszerűen beszerezhető bárhonnan. Persze akármikor kikérheti a szakorvos véleményét, azonban azt ne felejtse el, hogy rengeteg tudományos cikket írtak ezeknek a készítményeknek a hatásáról. Bármelyik mellett is dönt, mindig azt tartsa szem előtt, hogy az Ön egészsége a legfontosabb! Ezért ennek megfelelően hozza meg a helyes döntést a jamgyökér progeszteronnal kapcsolatban!

Vélemény, hozzászólás?