A coax kábel alkalmas a zavarmentes adatátvitelre

coax kábel

Napjainkban a hétköznapi élet gyakorlatilag elképzelhetetlen a különféle digitális jelek átvitele nélkül. Erre használható többféle coax kábel, attól függően, hogy milyen jelet kell elvezetni, mekkora távolságban van a vevőkészülék a jel forrásától vagy pedig attól, hogy bel- vagy kültéren van-e erre szükség. A kacsa-audio.hu webáruház az érdeklődők rendelkezésére áll ebben a tematikában, gyakorlatilag a nap 24 órájában vásárolható coax kábel.

Itt beszerezhető mindenféle coax kábel és amennyiben a potenciális vásárló nem biztos a dolgában, szakmai segítséget is kaphat az oldal működtetőitől. A hang minősége nemcsak a készülékek és a hangfalak teljesítményétől függ, hanem a vezetékek is igen nagy szerepet játszanak ebben. Az ideális digitális kábel alkalmazása esetétén az esetleges zavarok részleges vagy teljes kiszűrésre kerülnek, mivel ezeknek a coax kábel daraboknak az alkalmazásával szavatolt a hatékony szigetelés, az árnyékolás a korszerű hangrendszerek működtetése alkalmával pedig a térhatás pontosabb és hitelesebb lesz.

A 15 m HDMI kábel hatékonyan továbbítja a jelet

A digitális, többcsatornás hang továbbítása megoldható egy vezetéken keresztül is, még akkor is, ha esetleg nagyobb lenne a távolság a jelet sugárzó és leadó készülékek között. A KáCsa KCS-HH jelzésű 15 m HDMI kábel képes gyakorlatilag a lehetetlenre, ugyanis az ilyen huzalok esetében az optimális hosszúság általában 5 m szokott lenni. Ez a kellék nélkülözhetetlen a méretesebb helyiségek esetében és költséghatékony áron beszerezhető a webshopban.

A 15 m HDMI kábel a Silver Line szériájának a HDMI csatlakozókkal felszerelt High Speed HDMI cable with ethernet digitális összekötője, ami ezüstözött réz, vagyis SPC vezetővel és hatékony ónozott réz árnyékolással van ellátva. Rendelkezik továbbá aranyozott érintkezős dugókkal is a korrózióvédelem érdekében. A 15 m HDMI kábel jellegzetessége az is, hogy effektíven árnyékol az elektromágneses és külső rádió-frekvenciás zajok ellen, a támogatottsága pedig 3D.