A legapróbb részletekig megtervezett szandálok

szandál

Civilizációnk legrégebbi lábbelijét már az ókori Egyiptomban, Mezopotámiában és később Görögországban is viselték. A bőrtalpakat, pántokat és vászon zsinórokat arra használták, hogy a forró éghajlati viszonyok között megvédjék a lábat a fizikai sérülésektől. Ma a szandál mindenekelőtt a nyári ruhatár divatos és nélkülözhetetlen eleme. A változatos formáknak köszönhetően pedig a hétköznapi és az esti kirándulásokhoz egyaránt alkalmas.

Valószínűleg egyetlen divatrajongó sem tudja elképzelni a nyarat szandálok nélkül. A könnyű és szellős párokkal még a legmelegebb időben is kényelmesen érezhetjük magunkat, eredeti kialakításuknak köszönhetően pedig számos divatos módon viselhetjük. Ha jó minőségű bőrből készült klasszikus szandálokat választunk fekete, barna vagy bézs színben, tökéletes alapot kapunk az elegáns öltözékekhez, amelyek nadrágból vagy ceruzaszoknyából és blúzból állnak. Egy ilyen egyszerű és stílusos együttes könnyedséget ad és képesek leszünk túlélni a munkahelyen töltött meleg napokat.

Kangaroos, az aktív időtöltés szinonimája

Egy magassarkú cipőben töltött nap után jólesik valami könnyű és kényelmes lábbelit viselni. Ezeket a Kangaroos kollekciókban találhatjuk meg. Az időtlen kialakítású modellek hosszú vagy rövid nadrághoz egyaránt illenek és tökéletesek a sportosan városi megjelenéshez. A márka kollekciói közé tartoznak a klasszikus edzőcipők a jellegzetes kerek orr résszel és a cipő szerkezetét egyértelműen meghatározó varrással. Viseljük ezeket farmerrel, hosszú, bő felsővel és stílusos napszemüveggel!

A Kangaroos olyan cipőket is kínál, amelyek formájukban és szabásukban hasonlítanak a futócipőkhöz. Ezek segítenek a sportos öltözék létrehozásában. Mintás leggingsekkel viselve ezekben mindig divatosak leszünk. Garantálják a kényelmet a városban és a hegyi túrák során is. A stabil és strapabíró túracipőket kompakt kialakítás jellemez, ami biztonságosabbá teszi a járást és stabilizálja a bokát. A vastag talp csúszásmentes és véd az esetleges sérülések ellen. Ezeket a Kangaroos cipőket természetes anyagból készült öltözékkel viseljük.

5 thoughts on “A legapróbb részletekig megtervezett szandálok

  1. Visszajelzés: fortnite hacks
  2. Visszajelzés: Racial segregation
  3. Visszajelzés: anti stress

Vélemény, hozzászólás?