A tisztító hatású szárzeller

Szervezetünk méregtelenítésének folyamatát bizonyos időközönként szükséges elvégezni, mert csak így tud egészséges maradni. Erre a célra egyszerűen tökéletes a szárzeller, a maga lágy, kicsit borsos, pikáns ízével. Nagyon jó méregtelenítő és tisztító hatással rendelkezik, hozzájárul ahhoz, hogy rövid idő alatt megszabadulhassunk a fölösleges salakanyagoktól. Hatékonyan felhasználható a zöldség narancsbőr ellen is, ami csodás hír a hölgyeknek.

A szárzeller tulajdonságai között van, hogy gyulladáscsökkentő hatású, tisztítja a bőrt, erősíti az idegrendszert. A megfelelő emésztés biztosításáért a magas rosttartalma felel. Kalóriatartalma rendkívül alacsony, viszont gazdag A-, B-, C-vitaminokban. Kedélyjavító, fiatalító és fájdalomcsillapító hatását annak tulajdonítják, hogy sok magnéziumot, vasat, kalciumot, káliumot és nátriumot foglal magába. A szárzeller azoknak is megoldást jelent, akik nem szeretik a gumós zellert, mert ennek a zöldségnek nincs erőteljes íze. Beszerezhető a vegabox.hu webáruházból.

A webshopban kapható hegyes erős paprika

Nagyon egészséges zöldség a paprika, amiről Szent-Györgyi Albert fedezte fel, hogy igen gazdag forrása a C-vitaminnak, aki ezért a munkájáért Nobel-díjat kapott. A hegyes erős paprika ráadásul számos jótékony hatással is bír. Például élénkítheti a keringést és nagyon jó eredménnyel használható gyomorfekély kezelésére, sebösszehúzó és gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően. Kedvelik a fogyókúrázók is, mivel a hegyes erős paprika elősegíti a zsírok lebontását és felgyorsítja az anyagcserét. Számtalan hasznos anyagot tartalmaz.

Megtalálhatóak benne a flavonoidok, értékes vitaminok, ásványi anyagok. Kedvező áron vásárolható meg a webshopból, rengeteg egyéb bio zöldséggel együtt. Kiváló ötlet megtekinteni a termékpalettát, mert minden konyhára való zöldséget, gyümölcsöt tartalmaz. Az online megrendelés lehetőségének köszönhetően pedig sok időt takaríthatunk meg, a hagyományos beszerzési módokhoz viszonyítva. A hegyes erős paprika jóízűen fogyasztható reggelihez, uzsonnára, vacsorára egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?