Cipők, zoknik, harisnyák között böngésztünk

Az őszi, téli napokon nem mindig jól látható, ám annál fontosabb elemei a ruhatárnak a különféle harisnyák, vastag leggingsek és kényelmes, meleg zoknik, amelyek biztosítják, hogy mindig kellemesen, melegen érezhessük magunkat, akár odabent, akár odakint tartózkodunk. A Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért most ezeké a daraboké a főszerep, hogy mindenki megtalálja magának a legmegfelelőbb, leginkább testhez álló megoldásokat!

Kedves és praktikus: a két darabos szettben kapható női házicipő-zokni olyan darab, aminek minden háztartásban ott a helye, hiszen kellemesen puha és meleg kialakításával igazán kényeztető a lábak számára, miközben csúszásgátló részei miatt praktikus az otthoni tevékenységekhez, hiszen ezeket viselve egy percig sem kell amiatt aggódnunk, hogy megcsúszunk a sürgés-forgás közben! A szettben egy szürke, és egy rózsaszín-fehér csíkos darabot találunk, mindkettő esetén kedves, mosolygós mintával, és különösen rugalmas belépőnyílással – könnyen fel és levehető, miközben a vidám minta a hangulatunkat is biztosan feldobja majd! A cipő kínálat pedig itt található.
A magas biopamut tartalmú, 5 db-os női zokniszett darabjainak kényelmes szegélye kifejezetten olyan kialakítású, hogy ne vágjon be, így biztosítva a tökéletes kényelmet, miközben visszafogott mintázatukkal bármilyen öltözék esetén nyugodtan választhatjuk őket. A szettben két egyszínű (sötétkék és világosszürke) és három mintás (szürke alapon fehér szívek, szürke-rózsaszín csíkos és sötétkék alapon szürke pöttyös) darabot találunk, amelyek megerősített orrhegyekkel és sarokkal érkeznek, hogy a lehető legtovább gondoskodhassanak talpaink kényelméről!
A két pár csúszásmentes zokni szintén szettben kapható a heti ajánlatban, szintén különösen magas biopamut tartalommal, így igazán bőrbarát darabokról van szó, amelyek lapos varrásaikkal különösen kényelmesek is egyben! Az enyhén meleg belső oldal tovább fokozza a komfortérzetet, ahogy a bevágás ellen kialakított rugalmas szegélyek is. Mindemellett különös, ezüstös fonal teszi különlegessé, mégis visszafogottá a zoknik megjelenését – a sötétkék és a világosszürke alap bármihez jól illeszthető!

 A zoknik és papucsok mellett a teljes lábakat fedő harisnya és leggings is képviselteti magát a kínálatban: a 60 den-es, matt alakformáló harisnya magasan szabott, megerősített derék- és hasrésze, és a push-up hatású fenékrésze gondoskodik a szép formáról, emellett ez a harisnya a lábak élénkítésében, vitalizálásában is segíthet. A pamut lépésbetétek, és a zavaró oldalvarrások elhagyása a komfortérzetet növelik, ráadásul biztosítják, hogy a harisnya a ruhák alatt se látszódjon át. Egy sötétkék és egy szürke darabból álló harisnyanadrág szett mellett is dönthetünk, ha az alakformáló hatás nem elsődleges szempont: a kellemesen puha anyagú darabok 40 denesek, és rendkívül matt anyagúak, derékrészük pedig rugalmas és puha a tökéletes kényelemért!