A cipővédő megóvja a kedvenc lábbelijét

cipővédő

Legjobban szeretett cipőjében érte utol a nyári zápor? Ilyenkor jól jön a táskában könnyedén hordozható cipővédő. Ez a praktikus tartozék szilikonból készült, úgynevezett cipőzokni, amit gyorsan felhelyezhetünk a lábunkra, így megvédhetjük a surranónkat.

A legideálisabb félcipőkhöz, hiszen a téli bakancsok, csizmák általában vízhatlan anyagból készülnek és védenek a nedvességtől, beázástól. A cipővédő rugalmas anyagból készül, nem ereszti át a vizet és igen strapabíró. Biztonságosan járhatunk, a talpa bordázott, így csúszásgátlós. Ajánlott kirándulásokra, nyaralásra magunkkal vinni, hiszen az időjárás viszontagságai olykor nem jósolhatóak meg előre. Sohasem tudhatjuk, hol ér utol minket kisebb-nagyobb zivatar.

Mivel az anyagának köszönhetően összehajtható, ezért kis helyen, akár egy zsebben is elfér. A cipővédő többféle méretben és színben kapható, ráadásul beszerezhető a család minden tagjának. Válasszunk nagyobb méretet, hogy kevésbé kelljen feszegetnünk a felhelyezéskor, így tartósabbá válik!

Vélemény, hozzászólás?