Filmek, amelyek megihletik az online nyerőgépek gyártóit

online nyerőgépek

Számos ismert fejlesztő csapat foglalkozik már a világon az online nyerőgépek fejlesztésével, létrehozásával. Ahogyan az lenni szokott, ők is igyekeznek mindenféle kreatív ötlettel előállni, ezért gyakran fordulnak a filmek világához. Biztosan te is találkoztál már az online nyerőgépek között olyanokkal, amelyek valamilyen más videójáték vagy film, sorozat alapján készült, hasonló tematikával, grafikával.

Filmek az online nyerőgépek kínálatában

Számtalan olyan film van, amely inspirációként hatott a világ legnagyobb játékfejlesztőire. A King Kong például egy ilyen nagysikerű film, és ami ezzel kapcsolatban érdekes, hogy volt már egy film 1933-ban is, aztán 1976-ban, aztán 2005-ben is megjelent egy. A játékot a 2005-ös film inspirálta, és a Playtech hozta létre.
Az úgynevezett Pompeii Pokies is a népszerű online nyerőgépek közé tartozik, amelyet a Pompeii című film inspirált. A Pompeii film a King Kongnál egy kicsit fiatalabb, 2014-ben jelent meg és a főszerepben a Trónok harcából ismert Kit Harrington játszik.

Nem maradhat ki a sorból az egyik kedvenc filmem sem, a Jurassic Park, amelyik a Microgaming játékszolgáltatót inspirálta meg. Össze sem tudom számolni, hány része és reboot-ja van a Jurassic Parknak, de azt elmondhatom, hogy az első 1993-ban jelent meg az utolsó pedig 2022-ben jelent meg, és mindegyik nagy sikernek örvendett. Nem is olyan meglepő tehát, hogy ez a film meginspirálta a játékfejlesztőket is.

A játékosok nagyon szeretik még az Avangers filmek és hősök által inspirált online nyerőgépek szereplőjét, amelyet szintén a Playtech hozott létre.

Mint láthatod, az online nyerőgépek sorában igen népszerűek a filmek által inspirált játékok.