Kerítés háló az elkószált pillantások kiszűrésére

kerítés háló

Egy lakás köré nem véletlenül kerül kerítés. Ennek fő célja, hogy egyértelműen kijelölje másoknak a telekhatárokat, amiket nem szabad átlépni. A megfelelő szerkezetek jelenlétében nem is igazán van erre lehetőség. Amíg a behatolás korlátozott vagy ellehetetlenített, addig a belátásra gyakran kínálkozik lehetőség. Szerencsére utólag egyszerűen orvosolható a probléma kerítés háló felhelyezésével. Miért fontos ez? Teljesen érthető, ha valaki nem szereti, ha a mások leselkednek utána.

Érdekes módon ez kisebb gondot jelentett a múltban, amikor legfeljebb csak a szomszédok pletykáinak lehettünk főszereplői, de manapság a kerítés háló hiányában elég gyorsan az interneten találhatjuk magunkat. A video megosztó csatornák és a közösségi média korában ugyanis bárkit híressé lehet tenni egy okostelefonnal készült fotó vagy videó révén. A kerítés háló szerepe főként, hogy megakadályozza a belátást. Többféle típusban elérhető, de amennyiben magas szintű védelmet szeretnénk, akkor a Totaltex 95 %-os belátás ellen védő háló mellett érdemes voksolni.

Tudjuk biztonságban az állatainkat a csirkeháló mögött!

Ahogy sikerült az otthonunkat elhatárolni a kíváncsi tekintetek elől, még bőven akad teendőnk az udvar megfelelő kialakításával. Ebben a csirkeháló egyértelműen hatékony segítséget kínál. Megnevezése ellenére, a szárnyas állatokon kívül, a kiskutyákat is odahaza tarthatjuk, megelőzve, hogy átmásszanak, átbújjanak a szomszédhoz, esetleg kijussanak az utcára. Mielőtt megtörténik a csirkeháló kifeszítése, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egy stabil keretet készítsünk, amire a rögzítés történik.

Az aprószemű hálószerkezet ugyanis önmagában nem lesz elég masszív, csak ha komoly kitámasztást kap bizonyos távolságokban. A horganyzott anyagának köszönhetően, az időjárás nem fog kárt tenni benne egyhamar. A csirkeháló tehát megfelelő előkésztést követően rendkívüli stabilitással rendelkezik. Egyszerűen vágható, így könnyedén méretre szabható, amikor erre szükség van. A keritesrendszerek.hu oldalon megtalálható a professzionális csirkeháló, így a beszerzést követően már csak az elhelyezés marad hátra.