Kertépítés árak: a befolyásoló tényezőkről bővebben

kertépítés árak

Több mindentől függ az, hogy mennyit is kell az ember fizessen a szakemberekre bízott kertépítésért. A kertépítés árak a munka nagyságától függenek a leginkább, illetve attól, hogy hány emberre van szükség ehhez, és milyen egyéb szolgáltatásokat kért a megrendelő. Nyilván, ha egy profi, automata locsolórendszer telepítése a cél, akkor a kertépítés árak magasabbak lesznek.

Ha kisebb munkálatokról van szó, például a gyep karbantartásáról, akkor nem kell számolni túl nagy kiadással. Nagyobb munkák esetében, ha mondjuk tereprendezés szükséges, négyzetméterenként legkevesebb 2 ezer Forinttal vagy óránként nagyjából 15 ezer Forinttal kalkulálhat a kliens.

A kertépítés árak esetén négyzetméterekkel kell számolni. Munkadíjjal együtt átlagban ez olyan 5 ezer Forint körül van. A pontos díj függ a telek méretétől és elhelyezkedésétől, valamint az elvégzendő feladatok bonyolultságától.

Mondani sem kell, hogy az is sokat nyom a latba, hogy melyik cégre bízza a feladatot az ügyfél. Sokan döntenek az ontozorendszeres.hu mellett, hiszen tudják, a munkát mindig profi módon végzi el a kertész, illetve a kertépítés árak teljesen elfogadhatók, legyen szó bármilyen szolgáltatásról.

Vitathatatlanul lényeges az öntözőrendszer karbantartás

Egy locsolórendszer szakszerű telepítése garantálni tudja a kiváló működést. De nem szabad elfelejteni, hogy a hosszú távú hibátlan funkcionáláshoz az öntözőrendszer karbantartás elengedhetetlen. Szükséges tehát évente egyszer átnézetni a rendszert az esetleg hibák megtalálása és javítása érdekében.

Ezzel rengeteg időt és pénzt takaríthat meg magának a tulaj, hiszen minél hamarabb felfedezi a gondot a kertmester, annál gyorsabban és olcsóbban lehet azt megszerelni, még mielőtt nagyobb lenne a baj.

Az éves öntözőrendszer karbantartás három fő részből épül fel: tavaszi indításból, szezonális átvizsgálásból és téliesítésből, ami kompresszoros kifújást takar. Ezekről a szolgáltatásokról és persze árakról még több mindent megtudhatnak az érdeklődők az ontozorendszeres.hu weboldalon, ahol természetesen fel lehet venni a kapcsolatot a szakemberrel.

Vélemény, hozzászólás?