Orvosi maszk többféle anyagból

orvosi maszk

Míg régebben csak néhány munkaterületen használtak a szakemberek különféle kiegészítőket, addig az utóbbi években egy bizonyos kellékből rengeteget adtak el a boltok. A koronavírus világjárvány ideje alatt, az orvosi maszk szinte minden ember arcán látható volt, aki kimozdult az otthonából. Szerencsére, azóta már a járvány némileg alábbhagyott, így ez a kellék újra az egészségügyi szakemberek munkavédelmi eszközei közé sorolandóak leginkább.

A tartex.hu webáruház kínálatában felfedezhető egy-, két- és háromrétegű orvosi maszk egyaránt, amelyek az alapanyagukban különböznek egymástól. Van papírból és prolipropilénből készült változat. Természetesen, a felhasználás helye határozza meg legjobban a választást, hiszen másfajta példányt használnak a doktorok, nővérek az egyszerű vizsgálatok során és megint mást a műtétek idején. Nos, a webshop minden helyzetre kínálja a megfelelő terméket számukra. Az orvosi maszk nélkülözhetetlen az egészségügyben, amiből érdemes a legjobb minőséget választani.

Nagyszerű munkavédelmi zokni kapható!

A hatékony munkavégzéshez nélkülözhetetlen a megfelelő és kényelmes munkaruházat, amihez a kisebb darabok is hozzátartoznak. Léteznek olyan területek, ahol a munkavédelmi zokni használata előírás, ugyanakkor fontos védelmi kellék is. Nem mindegy, hogy ez milyen minőségű, hiszen a nem megfelelő színvonalú darab rövid viselést követően kinyúlik, kilyukad, tehát használhatatlanná válik.

Téli időszakban ideális választás a webáruház kínálatából a vastag talpfrottíros munkavédelmi zokni, ami egyszínoldalas vetülékrendszerű, kisátmérőjű körkötéssel, lezárt orrvéggel készült. Ahogy a nevéből is kiderül, rendelkezik talpfrottírral, orr-, talp- és sarokrész plüss eljárással. Alapanyagát tekintve, 80% pamut, 20% pedig műszál. De ha a 100%-ban pamut zoknikat kedveli, akkor választhatja a színes Szuntex sportzoknit is a termékpalettáról. A lényeg minden esetben az, hogy a viselt munkavédelmi zokni kényelmes legyen és melegen tartsa a lábakat a hosszú munkaidő alatt. Válasszon igénye szerint!

Vélemény, hozzászólás?